W3Counter

Politici comerciale

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Tensiometre24 (www.tensiometre24.com).

Site-ul Tensiometre24 (www.tensiometre24.com) este operat de societatea Ricea V.S. PFA, cu sediul in strada Aurorei nr.1, Piatra Neamt, Neamt, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F27/725/2012.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Tensiometre24 (www.tensiometre24.com), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Tensiometre24 (www.tensiometre24.com)inurmatoarelescopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Tensiometre24 (www.tensiometre24.com) si a tertilor cu care Tensiometre24 (www.tensiometre24.com) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Tensiometre24 (www.tensiometre24.com), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Tensiometre24 (www.tensiometre24.com) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la costume barbati cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email tensiometre24@gmail.com.
Produsul a fost adaugat in cos
x

-------- sau --------

FreeWebstore Website Builder - start here More Info freewebstore
Report this Store
Are you concerned about the security of this store? Please contact our security team via security@freewebstore.com
Is this store safe?
eCommerce Websites
Freewebstore, providing eCommerce for everyone. Visit us today and create your very own eCommerce store - FOR FREE
Visit freewebstore.com
Are you the Store Owner?
You can remove this banner and have access to our fantastic premium features by upgrading your online store.
Learn More